LASSIE GLUTENVRIJE CAKEMIX

15 apr. 2022 – Leestijd 1 min
LAS2226 Cakemix seeding campagne Website header

Lassie is meer dan avondeten. Onze rijst en granen zijn ook heerlijk voor in een lekker ontbijtje of lunch. Zo veel producten, zo veel variatiemogelijkheden. De komende tijd proberen we je daarom te inspireren om Lassie ook op andere momenten te eten dan alleen bij het diner. En daar horen natuurlijk ook lekkere tussendoortjes bij.

Daarom ontwikkelt Lassie iets verrassend nieuws: Lassie Glutenvrije Cakemix. Een unieke mix op basis van rijstmeel, om heel gemakkelijk een overheerlijke cake te maken voor bijvoorbeeld moederdag! Verras je moeder met een eigen gebakken carrot cake of bak samen met je kids lekkere red velvet cupcakes. Smullen.

Anne van Lassie vertelde ons meer over hoe deze verrassende nieuwe mix tot stand is gekomen.

“De Lassie Glutenvrije Cakemix is ontwikkeld door het Spaanse R&D team. Eens per maand zitten wij intern samen met verschillende bedrijven die onder de Ebro Food Group vallen. Gezamenlijk wordt er gekeken naar nieuwe interessante productinnovaties.” Aldus Anne.

“Het Spaanse team heeft ons destijds een sample van de Glutenvrije Cakemix gestuurd. Na het uitproberen hiervan waren wij enorm enthousiast. Op voorhand hadden we verwacht dat het resultaat een droge cake zou zijn, maar eigenlijk was deze niet te onderscheiden van een reguliere cake.”

“Toch was het misschien nog net een brug te ver om het product te introduceren in Retail. Echter, omdat wij dusdanig enthousiast waren, zijn wij opzoek gegaan naar een alternatieve route waarbij we direct aan de consument leveren en het product zo tóch een kans geven.”

VERRASSENDE NIEUWE RECEPTEN, leuk voor Moederdag of andere vieringen.

Deze mix leent zich perfect voor deze speciaal voor Moederdag ontwikkelde recepten. Bovendien is onze Lassie glutenvrije cakemix net even anders dan veel bestaande glutenvrije cake- en bakmixen. Waar de meeste glutenvrije cake- of bakmixen veelal op basis van een mix van maïsmeel, rijstebloem en aardappelzetmeel zijn, bestaat de basis van onze cakemix uit rijstmeel. Een perfect alternatief dus!

Voor meer informatie over gluten en glutenallergie, ga naar voedingscentrum.nl.