LASSIE GLUTENVRIJE CAKEMIX
Anne van Lassie vertelde ons meer over hoe deze verrassende nieuwe mix tot stand is gekomen.
“De Lassie Glutenvrije Cakemix is ontwikkeld door het Spaanse R&D team. Eens per maand zitten wij intern samen met verschillende bedrijven die onder de Ebro Food Group vallen. Gezamenlijk wordt er gekeken naar nieuwe interessante productinnovaties.” Aldus Anne.
“Het Spaanse team heeft ons destijds een sample van de Glutenvrije Cakemix gestuurd. Na het uitproberen hiervan waren wij enorm enthousiast. Op voorhand hadden we verwacht dat het resultaat een droge cake zou zijn, maar eigenlijk was deze niet te onderscheiden van een reguliere cake.”
“Toch was het misschien nog net een brug te ver om het product te introduceren in Retail. Echter, omdat wij dusdanig enthousiast waren, zijn wij opzoek gegaan naar een alternatieve route waarbij we direct aan de consument leveren en het product zo tóch een kans geven.”
RECEPTEN GLUTENVRIJE CAKEMIX
VERRASSENDE NIEUWE RECEPTEN, leuk voor Moederdag of andere vieringen.
Deze mix leent zich perfect voor deze speciaal voor Moederdag ontwikkelde recepten. Bovendien is onze Lassie glutenvrije cakemix net even anders dan veel bestaande glutenvrije cake- en bakmixen. Waar de meeste glutenvrije cake- of bakmixen veelal op basis van een mix van maïsmeel, rijstebloem en aardappelzetmeel zijn, bestaat de basis van onze cakemix uit rijstmeel. Een perfect alternatief dus!
Voor meer informatie over gluten en glutenallergie, ga naar voedingscentrum.nl.