Nederland een beetje gezonder maken

Gezondeten.nl bestaat uit een enthousiast team van deskundigen dat wetenschappelijke informatie over voeding en gezondheid toegankelijk maakt. Terry Schouten is gezondheidswetenschapper en een van de deskundigen bij Gezondeten.nl.

Terry Schouten 2

Het is Terry haar missie om Nederlanders een beetje gezonder te maken. Vandaag de dag word je overspoeld met informatie, trends en meningen over wat gezond is en wat niet. Gembershots, eiwitshakes, een koolhydraatarm voedingspatroon, ijsbaden… Gezond leven lijkt steeds ingewikkelder te worden, want hoe weet je nou welke informatie betrouwbaar is?

Als gezondheidswetenschapper dompelt Terry zich graag onder in wetenschappelijk onderzoek. Hierbij baseert ze zich niet op een enkele studie, maar bekijkt ze de resultaten van meerdere studies om zo de waarheid over gezonde voeding boven tafel te krijgen.

Vervolgens beschrijft ze haar bevindingen in begrijpelijke taal en praktische artikelen. Zo geeft ze je de handvatten die je nodig hebt om zelf gezonde keuzes te maken