Couscous met chipolataworstjes en tomaat
chipolataworstjes, gember en tomaat
- Personen:
- 4
- Bereidingstijd:
- 10 minuten
- Voedingswaarde:
- 825 kcal
Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Verhit de olie in een ruime koekenpan. Voeg de worstjes toe en bak ze rondom goudbruin. Voeg na 4 minuten de tomaatjes, gember en knoflook toe en bak nog 4 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
- Bereid in de tussentijd de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de couscous over 2 borden, schep de tomaatjes ernaast. Leg de worstjes ernaast en bestrooi met pompoenpitten.
Tip: Strooi de radijsplakjes erover en garneer met radijsblaadjes voor een extra pittige smaak.
Bevat p.p.: 825 kcal. 33 g eiwit, 52 g vet waarvan 14 g verzadigd, 53 g koolhydraten en 7 g voedingsvezel