Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Verhit een scheutje olie en bak hierin de varkenslapjes aan beide kanten goudbruin in 5 - 8 min. Voeg de uien en knoflook toe en roerbak 3 min. Voeg 100 ml chilisaus en eventueel een scheutje water toe en laat afgedekt 5 min pruttelen, schep af en toe om.
- Kook de broccoli 8 - 10 min in ruim water.
- Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp op een fijne rasp de schil van de citroen boven de rijst, voeg naar smaak wat citroensap, zout en peper toe en schep om. Serveer de broccoli en het vlees met de citroenrijst.
Tip: Hou je van speklapjes? Gebruik die dan in plaats van filetlapjes. Halveer ze en bak ze zonder extra olie knapperig en bruin.
Tip: Vind je koriander lekker? Schep 2 - 3 el fijngehakt korianderblad door de citroenrijst.
Bevat p.p.: 521 kcal. 34 g eiwit, 10 g vet en 75 g koolhydraten.