Ingrediënten

  • 300 g Lassie Toverrijst
  • 6 tomaten
  • 150 g mini-mozzarellabolletjes, uitgelekt
  • 200 g hamreepjes
  • 3 bosuitjes, in ringetjes
  • ½ bosje verse basilicum, grof gesneden
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels rode wijnazijn

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Snijd de tomaten in 6 parten. Meng ze met de mozzarella door de afgekoelde rijst. Meng de hamreepjes, bosuitjes en basilicum erdoor. Druppel de olie en azijn erover en breng op smaak met peper en zout.

Tip: Voeg een blik uitgelekte artisjokharten (400 g) toe.

Bevat p.p
: 580 kcal – 26 g eiwit – 25 g vet – 63 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Toverrijst

Toverrijst

Lassie Toverrijst is al ruim 60 jaar een begrip in de Nederlandse keuken. Terecht, want door de grote, droge korrel mislukt Toverrijst nooit. En dankzij de korte kooktijd blijft de smaak behouden.

Bekijk product
Builtjes Toverrijst

Builtjes Toverrijst

In Lassie Toverrijst Builtjes vind je de vertrouwde Toverrijst verpakt in handige kookbuiltjes. Eén builtje is genoeg voor één persoon, dus geen verspilling!

Bekijk product

Ontdek onze recepten