Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Meng de runderreepjes in een kom met kerriepoeder en wat zout.
- Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op het pak.
- Verwarm de olie. Schep de runderreepjes erdoor en bak ze op hoog vuur al omscheppend in 3 - 4 min. knapperig bruin. Zet apart.
- Schep de ui, spruitjes en pompoenstukjes door het bakvet en strooi de rozemarijn met zout en peper erover. Bak al omscheppend 3 - 4 min. Schenk er 75 ml water bij en verwarm nog 3 - 4 min. tot de groenten beetgaar zijn. Schep de runderreepjes erdoor en warm alles nog even goed door.
Tip: Lekker: garneer met geroosterde pompoenpitten of walnoten.
Bevat p.p: 535 kcal. 29 g eiwit, 22 g vet waarvan 4 g verzadigd, 51 g koolhydraten en 10 g voedingsvezel