Bereidingswijze
1. Verwarm de olie en bak de courgette voor 3 minuten.
2. Voeg de rijst toe en bak 1 min. mee.
3. Voeg 400 ml bouillon in delen al roerend toe aan de rijst. Wacht steeds met toevoegen tot de bouillon volledig door de rijst is opgenomen.
4. Voeg de doperwtjes en bosui toe en warm nog even goed door. Breng de risotto op smaak met zout en peper.
5 Voeg desgewenst nog extra bouillon erbij voor de smeuïgheid.
6. Meng de zalm en crème fraîche door de risotto en roer. Voeg daarna de helft van de Parmezaanse kaas en dille erdoor. Garneer de risotto met de rest van de Parmezaanse kaas en dille.
Tip: Roer voor een frisse smaak een paar druppels citroensap door de risotto.
Tip: Vervang de courgette door venkelblokjes.
Bevat p.p: 662,5 kcal 22,6 gr. vet 20,7 gr. eiwit 73,2 gr. Koolhydraten.