Ingrediënten

  • 350 g Lassie Rapido Risotto
  • 2 el olie
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, in plakjes
  • 250 g rundergehakt
  • 2 el gehaktkruiden
  • 450 g bladspinazie (ontdooid)
  • 500 ml runderbouillon
  • 2 grote tomaten, zonder zaadjes, in blokjes
  • 2 el pesto

Bereidingswijze

Hoe bereid ik het?

  1. Verhit de olie en bak ui en knoflook hierin.
  2. Voeg het gehakt met de gehaktkruiden toe en bak rul.
  3. Meng de rijst met de spinazie er goed door.
  4. Schenk de bouillon er langzaam bij en roer af en toe. Laat afgedekt in 4 min. garen.
  5. Schep tenslotte tomatenblokjes met de pesto erdoor en breng op smaak brengen met zout en peper.

Tip: Ook lekker met geitenkaaskruimels of een paar eetlepels geraspte Parmenzaanse kaas.

Bevat p.p.: 694 kcal. 29,1 g eiwit,3 25 g vet en 85 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Rapido Risotto

Rapido Risotto

Met Lassie Rapido Risotto is het bereiden van deze heerlijke Italiaanse rijstklassieker niet meer voorbehouden aan mensen met een flinke portie geduld. De licht gepofte rijstkorrel van deze Rapido Risotto heeft namelijk maar 4 minuten baktijd nodig.

Ontdek onze recepten