Caesarsalade

Caesarsalade van quinoa, bacon en paprika

Personen:
4
Bereidingstijd:
20 minuten
Voedingswaarde:
591 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 275 g Lassie Quinoa
  • 8 plakjes bacon
  • 1 krop romaine sla
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 1 groene paprika, in reepjes
  • 1 courgette, in reepjes
  • 75 ml Caesar salad dressing
  • 50 g oude kaasflakes
  • 50 g pijnboompitten, geroosterd

Bereidingswijze

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen.
  2. Bak de bacon knapperig en laat uitlekken. Haal de slabladeren los, laat 4 grote en de kleine blaadjes heel, snijd de rest in repen. Leg de grote bladeren elk op een bord. Meng de rest van de sla met de groenten, quinoa, bacon, kaasflakes en de dressing.
  3. Schep de quinoasalade in de slabladeren op de borden. Strooi de pijnboompitten erover.

Tip: Strooi zwarte olijvenringetjes over de salade.

Bevat p.p
: 591 kcal, 27 g eiwit, 30 g vet, 54 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

BIO Quinoa

BIO Quinoa

Quinoa is een veelzijdig gewas met een nootachtige smaak. Quinoazaden zijn een bron van eiwitten en vezels en passen daarom goed in een verantwoord eetpatroon.

Bekijk product
Builtjes Quinoa

Builtjes Quinoa

Quinoa is een bron van eiwitten en past dus goed in een verantwoord eetpatroon. En met Lassie Quinoa Builtjes verspil je nooit: één builtje is genoeg voor één persoon.

Bekijk product

Ontdek onze recepten