Bereidingswijze
- Kook de meergranenrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit in de tussentijd 2 eetlepels olie in een hapjespan, voeg de paksoi toe. Roerbak 3 minuten op hoog vuur. Voeg de taugé, het sesamzaad, de ketjap en gember toe. Bak samen nog 5 minuten op hoog vuur.
- Verhit in de tussentijd 2 eetlepels olie in een koekenpan, breek de eitjes boven de pan en bak 4 eitjes naar wens.
- Verdeel de rijst over 4 diepe borden, schep de groenten ernaast en leg de eitjes erop. Bestrooi met extra sesamzaadjes.
Tip: Voeg wortelreepjes toe tijdens het bakken van de paksoi voor extra groente. Drizzle voor een pittige smaak op het laatste moment de srirachasaus erover.
Bevat p.p.: 515 kcal. 17 g eiwit, 23 g vet waarvan 4 g verzadigd, 57 g koolhydraten en 7 g voedingsvezel