Pandanrijst met vissticks remouladesaus en knapperige salade

Pandanrijst

Pandanrijst met vissticks remouladesaus en knapperige salade

Personen:
4
Bereidingstijd:
25 minuten
Voedingswaarde:
630 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 300 g Lassie Pandanrijst
  • 1 komkommer, geschild + in blokjes
  • 10 radijsjes, in partjes
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 3 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 3 eetlepels (dragon)azijn
  • 3 eetlepels olie
  • 12 vissticks
  • 4 eetlepels remouladesaus

Optioneel:

  • 100 g gewassen babyspinazie

Bereidingswijze

1 Bereid de rijst gaar volgens de aanwijzingen op het pak.

2 Meng intussen de komkommer, radijs en tomaat met de peterselie en azijn. Breng op smaak met zout en peper.

3 Verhit de olie en bak de vissticks aan beide kanten goudbruin. Keer regelmatig en bak in ca. 8 min. krokant en gaar.

4 Verdeel de rijst, salade en vissticks over 4 borden en schep de remouladesaus ernaast.

Tip: Schep de babyspinazie op het laatste moment door de knapperige rauwkostsalade.

Bevat p.p.: 630 kcal, 17 g eiwit, 28 g vet waarvan 4 g verzadigd, 75 g koolhydraten en 5 g voedingsvezel

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Pandanrijst Extra

Pandanrijst Extra

Pandanrijst is een geurige langkorrelrijst uit Thailand. De naam pandan komt van het geurige blad van de pandanpalm. Deze rijst heeft een zachte volle smaak. Pandanrijst Extra combineert de lekkere smaak en geur van pandanrijst met extra vezels.

Bekijk product
Pandanrijst voordeelverpakking

Pandanrijst voordeelverpakking

Bij een Thaise maaltijd eet je Pandanrijst: een geurige langkorrelige rijst met een zachte, volle smaak. Pandanrijst dankt zijn naam aan het geurige blad van de Pandanpalm. De rijst blijft na het koken vochtig en kleverig en is daarom bij uitstek geschikt voor eten met stokjes!

Bekijk product

Ontdek onze recepten