Ingrediënten

  • 300 g Lassie Pandan Extra Vezels
  • 3 el olie
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 3 el oestersaus
  • 500 g kipfilet, in stukjes
  • 2 tl gemberpoeder
  • 1 gele paprika, in reepjes
  • 250 g peultjes
  • 1 paksoi, in repen
  • 2 el sojasaus

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit intussen de olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de oestersaus toe. Bestrooi de kip met gemberpoeder en peper en roerbak op hoog vuur in ca. 3 min. gaar. Voeg de paprika en peultjes toe en roerbak in 3 min. beetgaar. Voeg de paksoi toe en bak nog 2 min. mee. Breng op smaak met peper en sojasaus.
  3. Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer met de Tjap Tjoy.

Tip: Bestrooi met grof gehakte cashewnoten.

Bevat p.p.:
535 kcal. 38 g eiwit, 11 g vet en 71 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Pandanrijst Extra Vezels

Pandanrijst Extra Vezels

Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak. Lassie Pandanrijst Extra Vezels combineert die lekkere smaak en geur met extra vezels.

Bekijk product

Ontdek onze recepten