Indiase curry

Indiase curry met garnalen en prei

Personen:
2
Bereidingstijd:
10 minuten
Voedingswaarde:
610 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 2 porties Lassie Minuutje Toverrijst
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel Indiase currypasta
  • 1 prei, in ringen
  • 400 g tomatenblokjes
  • 250 g tijgergarnalen
  • 1 citroen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de currypasta 2 min. op hoog vuur. Voeg de prei toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Leg de deksel op de pan en laat 5 min. op laag vuur garen. Voeg de garnalen toe en warm ze 1 min. mee.
  2. Pers een halve citroen uit en snijd de andere helft in partjes. Breng de saus op smaak met het citroensap.
  3. Verwarm intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verdeel de rijst over 2 borden en serveer met de garnalen. Garneer met een partje citroen.

Tip: Bestrooi met geraspte kokos.

Bevat p.p.:
610 kcal – 35 g eiwit – 21 g vet – 70 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Minuutje Toverrijst

Minuutje Toverrijst

Deze voorgestoomde rijst is na 1 minuut in de magnetron al klaar. Perfect dus voor een supersnelle maaltijd. Handig verpakt in twee eenpersoonsporties.

Bekijk product

Ontdek onze recepten