Pittige varkensreepjes met spinazie

Pittige varkensreepjes

Pittige varkensreepjes met spinazie

Personen:
3
Bereidingstijd:
25 minuten
Voedingswaarde:
650 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 275 g Lassie Meergranenrijst
  • 3 el olie
  • 400 g varkenslapjes, in reepjes
  • 2 cm verse gember, in kleine stukjes
  • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 300 g spinazie
  • 3 el sojasaus
  • 125 g taugé

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie en voeg vlees, gember en rode peper toe en roerbak op hoog vuur 4 min. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg in delen de spinazie toe en bak tot alle spinazie geslonken is. Breng op smaak met sojasaus, peper en zout.
  3. Roer de rijst en de taugé door het vlees en de spinazie en verdeel over 3 borden.




Tip: Bestrooi met in ringen gesneden lente-ui.

Bevat p.p.:
650 kcal – 44 g eiwit – 20 g vet – 74 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Meergranenrijst

Meergranenrijst

Meergranenrijst is een mix van verschillende rijstsoorten en granen. Hierdoor heeft de rijst een volle en nootachtige smaak.

Bekijk product

Ontdek onze recepten