Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Bereid de Poké Bowl rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking of het basisrecept.
- Meng in de tussentijd peper en zout door de bloem, wentel de kip hierdoor, haal vervolgens door het losgeklopte ei en paneer met panko.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels aan beide kanten goudbruin en gaar in ca. 5 minuten.
- Verdeel de rijst over 4 diepe kommen. Snijd de kip in brede repen en leg ze op de rijst. Verdeel de mais, rodekool en komkommer over de kommen. Schep de wasabimayonaise ernaast.
Tip: Lekker met fijngesneden bosui en reepjes chioggia biet. Schep de bietreepjes om met azijn en suiker en breng op smaak met zout en peper.
Tip: Je zet dit gerecht sneller op tafel met kant-en-klare kipschnitzels.
Bevat p.p.: 825 kcal. 28 g eiwit, 36 g vet waarvan 5 g verzadigd, 94 g koolhydraten en 5 g voedingsvezel