Ingrediënten

  • 250 g Lassie Couscous Maroc
  • 3 el olijfolie
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 tl gemalen komijn
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 blik kikkererwten (400 g), uitgelekt
  • 150 g knoflookolijven zonder pit
  • 3 el verse munt, fijngesneden

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en fruit de ui 5 min. Voeg de komijn toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomatenpuree en kikkererwten toe en schenk er 200 ml water bij. Leg de deksel op de pan en laat op laag vuur 10 min. pruttelen.
  2. Kook intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de olijven door de kikkererwten en breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de couscous over 3 borden en serveer met de saus. Bestrooi met de munt.

Tip: Lekker met een groene salade.

Bevat p.p
.: 630 kcal. 20 g eiwit, 24 g vet en84 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Couscous Maroc

Couscous Maroc

Couscous Maroc is de ideale basis voor een Noord-Afrikaans gerecht. De couscous is al heerlijk gekruid met Marokkaanse kruiden en specerijen. Zo staat je gerecht extra snel op tafel.

Bekijk product

Ontdek onze recepten