Bereidingswijze
- Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rijstazijn door de sushirijst en breng naar wens op smaak met de suiker en een snufje zout.
- Halveer in de tussentijd de avocado, verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in dunne plakjes.
- Verdeel de rijst over 2 kommen. Leg de avocado erop en verdeel de radijs en surimi erover. Schep de wasabimayonaise op de surimi en strooi de bosui over de avocado. Verdeel de gefruite uitjes over de rijst.
LET OP KIJKEN OF HET KLOPT VOORDAT T ONLINE GAAT!
Tip: Serveer met wakame en masago voor een nog completere maaltijdbowl met meer smaken.
Bevat p.p.: 795 kcal, 15 g eiwit, 41 g vet waarvan 6 g verzadigd, 89 g koolhydraten en 5 g voedingsvezel