Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak. En met Lassie Pandanrijst Builtjes verspil je nooit: één builtje is genoeg voor één persoon.
Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak.
1 Haal de blaadjes van de tijmtakjes. Verhit de boter. Bestrooi de kip met zout en peper en bak rondom goudbruin. Blus af met het appelsap en voeg tijmblaadjes, tuttifrutti en het kaneelstokje toe. Stoof de kip afgedekt in ca. 20 min. gaar.
2 Kook intussen de rijst gaar volgens de aanwijzingen op het pak.
3 Verwarm de rodekool volgens de aanwijzingen op het etiket.
4 Verdeel de rijst en rodekool over 4 borden, schep de kip met tuttifrutti ernaast en de jus erover.
Tip: Lekker met geroosterde pastinaak! Snijd pastinaak in lange partjes, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, bedruip met 2 eetlepels olie en rooster ze in een voorverwarmde oven van 210 °C in 25 min. gaar.
Bevat p.p.: 720 kcal. 29 g eiwit, 17 g vet waarvan 8 g verzadigd, 106 g koolhydraten en 12 g voedingsvezel
Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak.
Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak. En met Lassie Pandanrijst Builtjes verspil je nooit: één builtje is genoeg voor één persoon.
Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak.