Chorizo met edamame en tomaatjes

Chorizo

Chorizo met edamame en tomaatjes

Personen:
1
Bereidingstijd:
10 minuten
Voedingswaarde:
795 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 75 g chorizo, in dunne plakjes
  • 125 g cherrytomaatjes
  • ½ gele puntpaprika, in blokjes
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 1 blikje edamameboontjes (155 g)
  • 1 bakje Lassie Minuutje Zilvervliesrijst Quinoa én 4 granen

Bereidingswijze

  1. Bak de chorizo zachtjes uit en schep op een bordje.
  2. Bak cherrytomaatjes tot de velletjes openknappen. Schep ze bij de chorizo.
  3. Bak de ui en paprika in het bakvet tot ze zachter zijn. Schep edamameboontjes erdoor en warm alles even door.
  4. Verwarm intussen het zilvervliesrijst quinoa minuutje volgens de aanwijzingen in de magnetron. Open de verpakking en keer de rijst op een bord. Schep het edamame-mengsel rond de rijst en leg de tomaatjes en plakjes chorizo erop.

Tip: Vervang de edamameboontjes door (diepvries)tuinbonen of doperwten.

Bevat p.p: 795 kcal, 40 g eiwit, 46 g vet waarvan 13 g verzadigd, 45 g koolhydraten en 19 g voedingsvezel

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Minuutje Zilvervliesrijst + Quinoa én 4 granen

Minuutje Zilvervliesrijst + Quinoa én 4 granen

Lassie Minuutje; twee handige portieverpakkingen met voorgekookte rijst die na slechts 1 minuut in de magnetron een snelle basis vormt voor een lekker gerecht. Lukt altijd en lekker snel op je bord!

Bekijk product

Ontdek onze recepten