Nasi met kip in ketjapsaus

Nasi

Nasi met kip in ketjapsaus

Personen:
2
Bereidingstijd:
15 minuten
Voedingswaarde:
550 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 270 g Lassie Panklaar Toverrijst
  • 2 eetlepels olie
  • 200 g kipfilet, in reepjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 3 eetlepels ketjap manis
  • 400 g Oosterse wokgroenten

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en roerbak de kip op hoog vuur 3 min. Voeg de ui en de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de ketjap toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de wokgroenten toe en bak nog 2 min.
  2. Voeg de rijst toe en roerbak 2 min. tot de rijst warm is. Verdeel over 2 borden.




Tip: Bestrooi met grof gehakte cashewnoten.

Bevat p.p.:
550 kcal – 35 g eiwit – 15 g vet – 68 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

PanKlaar Toverrijst

PanKlaar Toverrijst

Voor hectische dagen: Lassie Panklaar. Voorgestoomde rijst die alleen verwarmd hoeft te worden. Hoppa, uit de zak in de pan!

Bekijk product

Ontdek onze recepten