Nasi goreng met garnalenomelet

Nasi goreng

Nasi goreng met garnalenomelet

Personen:
3
Bereidingstijd:
15 minuten
Voedingswaarde:
605 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 275 g Lassie Nasi Goreng
  • 4 eieren
  • 200 g Hollandse garnalen
  • 3 bosuitjes, in ringen
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 200 g witte kool, in dunne reepjes
  • 2 eetlepels ketjap manis

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Klop de eieren los. Meng met de garnalen, helft van de bosuitjes, peper en zout. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan, giet het eimengsel erin en bak in ca. 6 min. gaar. Keer als de bovenkant net gestold is.
  3. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de kool 2 min. Bak de rest van de bosuitjes 1 min. mee. Voeg de nasi toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met de ketjap.
  4. Verdeel de nasi over 3 borden en serveer met de omelet.

Tip: Voeg voor pittige nasi 2 tl sambal badjak toe.

Bevat p.p.:
605 kcal – 30 g eiwit – 19 g vet – 78 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Nasi Goreng

Nasi Goreng

Deze rijst is alvast gekruid met klassiek Indonesische kruiden zodat je de Nasi in een handomdraai op je bord hebt.

Bekijk product

Ontdek onze recepten