Ingrediënten

  • 500 ml amandelmelk
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 g Lassie Half volkoren Toverrijst
  • ½ tl kaneel
  • 2 el kokosolie
  • 2 el kokosbloesemsuiker
  • 1 peer, in partjes
  • 2 el zaden- en pittenmix

Optioneel:

  • 1 el amandelschaafsel

Bereidingswijze

  1. Verwarm in een steelpan de amandelmelk met de vanillesuiker, de rijst en de kaneel. Kook de rijst in ongeveer 10 min. gaar.
  2. Verhit intussen in een koekenpan de kokosolie met de kokosbloesemsuiker. Bak de peer in 4-5 min. aan beide kanten goudbruin.
  3. Schep de rijst in twee kommen. Leg er de gekarameliseerde peer op en bestrooi met de zaden- en pittenmix.

Tip: Strooi er nog 1 el geroosterd amandelschaafsel over.

Bevat p.p.: 535 kcal, 8 g eiwit, 27 g vet waarvan 16 g verzadigd, 63 g koolhydraten en 5 g voedingsvezel

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Half volkoren Toverrijst

Half volkoren Toverrijst

Met Lassie Half volkoren Toverrijst geef je je vertrouwde witte rijstgerecht een verantwoorde twist. In het pak vind je namelijk zilvervliesrijst gecombineerd met het gemak van Toverrijst.

Bekijk product

Ontdek onze recepten