Nasi Goreng van Lassie is gekruid met Indonesische specerijen. Hiermee staat de klassieker snel op tafel.
Nasi goreng
met kipsaté en taugé
- Personen:
- 4
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
- Voedingswaarde:
- 500
Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
Hoe bereid ik het?
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de zijkant van de verpakking.
- Meng de kip met de ketjap, olie en peper naar smaak en laat 5 min. marineren.
- Rijg de stukjes kip aan de satéstokjes. Verhit een grillpan en gril de kip in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig.
- Meng de taugé door de nasi. Verdeel de nasi over 4 borden en serveer met de saté. Lekker met satésaus en kroepoek.
Tip: Serveer met een komkommer/mango salade. Meng de komkommer met mango en witte wijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.
Bevat p.p: 500 kcal. 40 g eiwit, 9 g vet en 65 g koolhydraten
In dit recept wordt gebruik gemaakt van
Nasi Goreng