Tiramisu van roomrijst

Tiramisu

Tiramisu van roomrijst

Personen:
6
Bereidingstijd:
25 minuten
Voedingswaarde:
317 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • ½ liter volle melk
  • 100 ml koffieroom
  • 100 g Lassie Dessertrijst
  • ½ vanillestokje
  • 40 g suiker
  • 8 speculaasjes
  • 50 g geschaafde amandelen
  • 50 g bruine suiker
  • 1 el kaneel

Bereidingswijze

  1. Bereid de dessertrijst volgens het basisrecept ‘vanilleroomrijst’
  2. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan al omschuddend lichtbruin. Verbrokkel de speculaasjes, meng ze met bijna alle geschaafde amandelen, de bruine suiker en het kaneelpoeder.
  3. Schep in bekerglaasjes om en om laagjes roomrijst en speculaasmengsel en eindig met roomrijst. Bestrooi met de achtergehouden geschaafde amandelen en wat kaneelpoeder.


Bevat p.p: 317 kcal – 7 g eiwit – 20 g vet – 41 g koolhydraten.

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Dessertrijst

Dessertrijst

Dessertrijst is romig, rijk en vol van smaak. Behalve voor rijstepap is deze rijst uitermate geschikt voor de bereiding van allerlei desserts.

Bekijk product

Ontdek onze recepten