
Dessertrijst
Lassie Dessertrijst is na slechts 12 minuten koken klaar voor een heerlijk romig toetje. De rijst neemt tijdens het koken veel vocht op, waardoor je dessert een rijke en volle smaak krijgt.
Bekijk productTip: Ga in het seizoen september t/m december uit van verse granaatappels. Die kun je net als sinaasappels halveren en op een citruspers uitpersen. Schep de pitjes eruit met een puntige lepel en verwijder de witte velletjes. Gebruik buiten het seizoen granaatappelsap uit een fles en granaatappelpitje uit een bakje. Of neem ander rood fruit om te garneren.
Tip: Elk merk Griekse yoghurt is weer anders. Is de yoghurt niet stevig genoeg om als topping te gebruiken, klop de yoghurt dan met slagroom, suiker en slagroomversteviger tot een stevig mengsel.
Bevat p.p: 255 kcal. 11 g eiwit, 8 g vet waarvan 4 g verzadigd, 34 g koolhydraten en 2 g voedingsvezel
Dessertrijst
Lassie Dessertrijst is na slechts 12 minuten koken klaar voor een heerlijk romig toetje. De rijst neemt tijdens het koken veel vocht op, waardoor je dessert een rijke en volle smaak krijgt.
Bekijk product