Kokosrijst met mango

Kokosrijst

Kokosrijst met mango

Personen:
4
Bereidingstijd:
25 minuten
Voedingswaarde:
650 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Bereid de dessertrijst met de kokosmelk volgens de bereidingswijze op de verpakking
  2. Laat de rijst afkoelen en roer er voor een extra smeuïge rijst extra kokosmelk of water door. Rooster de geraspte kokos licht goudbruin in een droge koekenpan en zet apart.
  3. Schil de mango en snijd aan het vruchtvlees langs de pit af. Snijd het fruit in kleine blokjes. Verdeel ⅓ deel van de mango over 4 coupes en verdeel daar de helft van de rijst over. Verdeel de helft van de overgebleven mangoblokjes erover en daarover de rest van de rijst. Garneer de coupes met de geraspte kokos.


Bevat p.p: 2730 kJ/650 kcal, 5 g eiwit, 46 g vet waarvan 43 g verzadigd, 53 g koolhydraten en 2 g voedingsvezel

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Dessertrijst

Dessertrijst

Dessertrijst is romig, rijk en vol van smaak. Behalve voor rijstepap is deze rijst uitermate geschikt voor de bereiding van allerlei desserts.

Bekijk product

Ontdek onze recepten