Kokosrijst

met mango

Personen:
4
Bereidingstijd:
25 minuten
Voedingswaarde:
650 kcal

Bereidingswijze

  1. Bereid de dessertrijst met de kokosmelk volgens de bereidingswijze op de verpakking
  2. Laat de rijst afkoelen en roer er voor een extra smeuïge rijst extra kokosmelk of water door. Rooster de geraspte kokos licht goudbruin in een droge koekenpan en zet apart.
  3. Schil de mango en snijd aan het vruchtvlees langs de pit af. Snijd het fruit in kleine blokjes. Verdeel ⅓ deel van de mango over 4 coupes en verdeel daar de helft van de rijst over. Verdeel de helft van de overgebleven mangoblokjes erover en daarover de rest van de rijst. Garneer de coupes met de geraspte kokos.

Bevat p.p: 2730 kJ/650 kcal. 5 g eiwit, 46 g vet waarvan 43 g verzadigd, 53 g koolhydraten en 2 g voedingsvezel

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Lassie Dessertrijst 400g tekst wit
Dessert rijst

Lassie Dessertrijst is na slechts 12 minuten koken klaar voor een heerlijk romig toetje. De rijst neemt tijdens het koken veel vocht op, waardoor je dessert een rijke en volle smaak krijgt.