Zomertoppers

19 jul. 2022 – Leestijd 3 min
Zomertoppers header

Geen tijd te verliezen! Het is zomer en je wil lekker genieten van het weer en de lange dagen. Gezellig met vrienden of je gezin een lekkere zomerse maaltijd eten. Het liefst wel gezond, maar je wil ook niet te lange tijd in de keuken staan. Daar heeft Lassie de perfecte oplossing voor: De zomertoppers!

Door onze verschillende productinnovaties hoef jij geen lange tijd in de keuken te staan om te wachten op lange kooktijden. Met onze verschillende rijst en granen soorten die wij al voor je hebben voorgestoomd en in sommige gevallen zelfs al op smaak hebben gebracht, brengen wij jou gemak! Je kunt uiteraard mixen en matchen met de verschillende producten en recepten. We vertellen je hieronder meer over al onze toppers.

Panklaar en stazakken rijst

Onze panklaar en stazakken zijn al door ons voor je voorgestoomd. Hierdoor hoef jij ze alleen kort op te warmen en zullen ze je deze zomer flink wat extra tijd opleveren. Je hoeft geen lange kooktijden meer te wachten en kan dus bij verschillende lekkere recepten deze supersnelle producten gebruiken.
Lassie Poké Bowl Rijst Kant en Klaar

Poké Bowl rijst Kant-en-Klaar

Poké bowl is overgewaaid uit Hawaï en is inmiddels wereldwijd een hit. Zelf een poké bowl maken is makkelijker dan je denkt, zeker met deze supersnelle Lassie Poké Bowl rijst Kant-en-Klaar. Voorgestoomd én al op smaak gebracht.

Lassie Voorgestoomde Basmati Rijst Kokos Citroengras

Voorgestoomde Basmatirijst én Basmatirijst Kokos - Citroengras

Deze bijzondere basmatirijst komt rechtstreeks uit de traditionele teeltgebieden aan de voet van de Himalaya. Het bergwater en de zuivere lucht zorgen voor de lange korrel en geven een heerlijke, pure geur. De basmatirijst is zachtjes gestoomd en ook hebben we een variant die verfijnd is met kokos en citroengras.

Lassie Voorgestoomde Pandan Rijst

Voorgestoomde Pandanrijst

Deze fijne pandanrijst is van oorsprong een geurige rijst die erg geliefd is in Thailand. De natuurlijke, bloemrijke geur en delicate, enigszins plakkerige korrel maken deze rijst erg geschikt voor Aziatische gerechten. De pandanrijst is door ons zachtjes voorgestoomd, zodat de kenmerkende aroma en de bijzondere korrel optimaal tot hun recht komen.

Lassie Voorgestoomde Toverrijst Panklaar

Toverrijst PanKlaar

Toverrijst PanKlaar is dé basis voor een snelle maaltijd. De voorgestoomde rijst is namelijk al gaar en hoeft alleen verwarmd te worden in de pan.

Lassie Voorgestoomde Zilvervliesrijst Panklaar

Zilvervliesrijst PanKlaar

Lassie Zilvervliesrijst PanKlaar staat garant voor een supersnelle maaltijd. De voorgestoomde rijst is namelijk al gaar en hoeft alleen verwarmd te worden in de pan.

Lassie minuutjes

De verschillende lassie minuutjes zijn snel en makkelijk. Eén minuutje is precies een portie voor één persoon en hoeft maar een minuutje in de magnetron. Je kunt de verschillende minuutjes serveren bij frisse salades of er een lekkere curry overheen scheppen.
Lassie Minuutje Toverrijst

Minuutje Toverrijst

Deze voorgestoomde toverrijst is na 1 minuut in de magnetron al klaar. Perfect dus voor een supersnelle maaltijd. Handig verpakt in twee eenpersoonsporties.

Lassie Minuutje Zilvervliesrijst

Minuutje Zilvervliesrijst

Lassie Zilvervliesrijst Minuutje combineert al het goede van zilvervliesrijst met ultiem gemak: klaar na slechts 1 minuut in de magnetron. Handig verpakt in twee eenpersoonsporties.

Lassie Minuutje Mix Zilvervliesrijst Quinoa Granen

Minuutje Zilvervliesrijst + Quinoa én 4 granen

In deze twee-in-één verpakte éénpersoonsporties vind je het beste van twee werelden: al het goede van zilvervliesrijst, quinoa en granen, én ultiem gemak. Klaar na slechts 1 minuut in de magnetron.

Lassie Minuutje Basmati Rijst

Minuutje Basmatirijst

Onze voorgestoomde basmatirijst is na 1 minuut in de magnetron al klaar. Perfect dus voor een supersnelle maaltijd. Handig verpakt in twee eenpersoonsporties.

Kant-en-Klaar granen

Granen zijn perfect voor in gezonde salades of als alternatief voor rijst. Met onze kant-en-klaar varianten maak je in een handomdraai een snelle gezonde zomerse maaltijd.
Lassie Voorgestoomde Couscous

Couscous Kant-en-Klaar

Voorgestoomde couscous is de perfecte basis voor een snelle maaltijd. De couscous is namelijk al gaar en kan zó in een salade. Of verwarm de couscous kort in een warm gerecht.

Lassie Voorgestoomde Quinoa

Quinoa Kant-en-Klaar

Voorgestoomde quinoa is de perfecte basis voor een snelle maaltijd. De quinoa is namelijk al gaar en kan zó in een salade. Of verwarm de quinoa kort in een warm gerecht.

Geniet van onze zomertoppers en daardoor langer van de heerlijke zwoele zomeravonden. Sla je slag en enjoy😎☀️