Lassie bijnaklaar risotto header

HET GEMAK VAN EEN HEERLIJKE MAALTIJD: LASSIE BIJNAKLAAR RISOTTO & PAELLA

Het gemak van een heerlijke maaltijd met Lassie Bijnaklaar Risotto & Paella. Bij Lassie begrijpen we dat je drukke leven vraagt om gemak zonder in te leveren op smaak. Daarom presenteren we met trots onze Bijnaklaar Risotto & Paella. Deze zorgvuldig voorgekookte en op smaak gebrachte rijst maakt het bereiden van een heerlijke maaltijd eenvoudiger dan ooit.

KIES JE FAVORIETE INGREDIËNTEN

Voeg ze toe aan onze Bijnaklaar rijst en binnen een handomdraai zet je een klassieke risotto of paella op tafel. Geen gedoe, geen lange kooktijden, alleen maar genieten van een heerlijke, zelfgemaakte maaltijd. Wat ligt er nog in je keuken? Een courgette, een paprika of garnalen in je vriezer? Heb je nog een scheut witte wijn over? Al deze ingrediënten geven jouw eigen draai aan de klassieke risotto of paella.

MEER TIJD DOOR BRENGEN MET ELKAAR

Met Lassie Bijnaklaar Risotto & Paella breng je de smaak van Italië, Spanje en het gemak van snelle bereiding samen. Samen met je partner aan tafel met een wijntje, buiten genieten met vrienden van een Spaanse pan paella of meer tijd doorbrengen met je kinderen. Perfect om het zomerse gevoel in je keuken te halen.

Wil je nog meer inspiratie voor unieke recepten? Check dan al onze gerechten en gebruik de filter om snel jouw favoriet te vinden!