
Dessertrijst
Lassie Dessertrijst is na slechts 12 minuten koken klaar voor een heerlijk romig toetje. De rijst neemt tijdens het koken veel vocht op, waardoor je dessert een rijke en volle smaak krijgt.
Bekijk productTip: Een klassieke aardbeienslof wordt vaak gevuld met amandelspijs. Dit kan ook bij deze rijstbodem. Verkruimel hiervoor 150 g amandelspijs boven een kommetje en roer er 2 eetlepels citroensap door. Verdeel dit mengsel over de rijst in de vorm en druk licht aan. Bak dit mengsel volgens het recept.
Tip: Vervang vers rood fruit door rood fruit uit de diepvries dat je in een zeef boven een kom laat ontdooien.
Tip: Garneer deze rijstbodem met gesuikerde amandelen. Rooster 2 eetlepels geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Roer er 1 eetlepel suiker door en laat even smelten. Schep het mengsel op een stuk bakpapier en laat afkoelen, breek de amandelen eventueel weer los en strooi over de rijstbodem.
Bevat p.p: 260 kcal. 7 g eiwit, 12 g vet waarvan 7 g verzadigd, 31 g koolhydraten en 1 g voedingsvezel
Dessertrijst
Lassie Dessertrijst is na slechts 12 minuten koken klaar voor een heerlijk romig toetje. De rijst neemt tijdens het koken veel vocht op, waardoor je dessert een rijke en volle smaak krijgt.
Bekijk product