Top 3 rijstgerechten – NU MET RECEPTVIDEO

31 januari 2020 – Leestijd 2 minuten
Rijst koken blog

Lassie helpt je graag een handje met gezond koken. Daarom zijn jullie favoriete Lassie-recepten van de afgelopen tijd in een video van nog geen halve minuut voor jullie gekookt!

Jullie favo-recepten stap-voor-stap uitgelegd

Bij Lassie houden we van lekker, gezond en gevarieerd koken. En we houden vooral van koken zonder gedoe. Daarom inspireren we je graag met gebalanceerde gerechten die je goed kunt bewaren en die ook nog eens eenvoudig te bereiden zijn. Met deze handige receptvideo’s kook je onze favorieten!

Tip: koken met een receptvideo?
Kantel je scherm en pauzeer de video na iedere stap.

Lekkere snelle kipkerrie

Een onwijs populair gerecht en supermakkelijk te bereiden; Kipkerrie! Met knapperige doperwtjes en Toverrijst.

Tip: Dol op pittig? Roer 1 tl sambal door de kipkerrie en bestrooi met verse koriander. Aan de slag? Klik hier voor het recept en bekijk de video:

Moeiteloos vegetarisch smullen

Een absolute favoriet is dit makkelijke en gezonde recept met Gele rijst. Een avondje geen vlees? Maak dit gerecht dan met vega kip! Lekker met champignons, spinazie en Gele rijst.

Gele rijst is door de gele kleur en zachte saffraansmaak een bijzondere variatie op witte rijst. Daarmee geef je je standaard rijstgerechten een gezellige twist.

Start met koken! Bekijk de video:

Bekijk het recept ook hier.

Heerlijk en verantwoorde Bulgur

Turkse kip met bulgur en tomaat is een makkelijk gerecht dat zonder gedoe te bereiden is. Zo gemaakt en rijkelijk gevuld!

Liever vega? Roerbak alleen de groenten, bulgur en kruiden en schenk er groentebouillon bij. Serveer met plakjes gebakken halloumi.

Aan de slag? Bekijk de video of klik hier voor het recept.

Tip: doe jij het liefst online jouw boodschappen? Klik bij het recept direct op de knop van jouw favoriete supermarkt en de ingrediënten verschijnen in je winkelmand! Of maak een screenshot van de ingrediënten en neem dat mee naar de winkel.