RECEPTENBOEK LEKKER EN GEZOND #OPJEBORD

07 april 2020 – Leestijd 2 minuten
Lassie Receptenboek Header Scoupy 1960x960 2

Vanavond lekker én gezond koken? Dat kan! Laat je inspireren door het Lassie receptenboek boordevol verrassende recepten die zonder veel gedoe, zo klaar zijn. Recepten voor gezinnen met kinderen, voor de echte vega lovers, mensen die opzoek zijn naar iets bijzonders en voor als je wat meer tijd hebt om uit te pakken.

In de onderstaande link delen wij met jou ons Lassie receptenboek.

Klik hier voor het Lassie receptenboek 2020
Er opent een nieuwe pagina waar je de PDF gratis kunt bekijken en downloaden.

Lees hieronder meer over wat ons receptenboek je allemaal kan bieden:

Blije kids

Ken je dat, dat je kids niet alles lusten? Wij als Lassie helpen je daarmee met onze Kidsproef recepten. Dit zijn lekkere en gezonde recepten waar kinderen blij van worden, en jij dus ook. Zo wil je elke dag wel afsluiten.

Bekijk de Kidsproef-recepten in ons receptenboek of bekijk hier alle Kidsproef-recepten.

Een dagje vega

Wat dacht je van een dagje géén vlees op je bord? Dan biedt Lassie je heerlijke vega-recepten die niet moeilijk zijn. Zo geniet je van een gezonde maaltijd en mis je dat stukje vlees sowieso niet. Beter voor jou en beter voor het milieu.

Bekijk de vega-recepten in ons receptenboek of klik hier om meer vega recepten te bekijken.

Net iets anders

Zin om iets nieuws te proberen, net even anders dan anders? Let’s go! In onze receptenboek vind je ook verschillende recepten met couscous, bulgur of quinoa. Deze granen en zaden zijn ideaal om in je smaak en voedingskeuze lekker mee te variëren. En ze hebben ook nog eens een heel korte bereiding nodig.

Bekijk de net iets anders recepten in ons receptenboek of klik hier om op onze productpagina alle verrassende producten van Lassie te bekijken.

Iets langer koken

Al onze recepten zijn binnen 30 minuten klaar, maar heb je net iets meer tijd en zin om wat langer aan de slag te gaan? Bijvoorbeeld voor een extra bijzonder gerecht zoals een risotto. Net zo weinig gedoe én net zo lekker als onze andere recepten. Je bent alleen iets langer bezig. Ga jij dit weekend lekker de keuken in?

Bekijk de iets langer koken recepten in ons receptenboek. Of bekijk het recept Ovenrisotto met champignons, een van onze favorieten voor als je dit weekend ook iets langer wilt gaan koken.

Al deze inspiratie vind je terug in het Lassie receptenboek. Zo maak je altijd snel iets lekkers én gezonds voor op je bord. Download nu het gratis kookboek met gezonde recepten die zonder te veel gedoe zo klaar zijn.

Klik hier voor het Lassie receptenboek 2020

Eet smakelijk!