Ingrediënten

  • 800 g hutspotgroente (wortels met uien)
  • 1/2 bosje peterselie, fijngehakt
  • 400 g biefreepjes of runderreepjes
  • 300 g Lassie Basmatirijst
  • 1/2 flesje woksaus ketjap-sesam
  • bakolie

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit een scheutje olie en roerbak op hoog vuur de biefstukreepjes al omscheppend 2 min. Schep ze op een bord en dek deze af met aluminiumfolie. Schep de gesneden uien in de wok en roerbak 5 min. Voeg de wortels, 100 ml woksaus en 100 ml water toe en stoof de groenten afgedekt in 10 min. net gaar.
  3. Schep de biefreepjes en peterselie door het wortelmengsel. Serveer de rijst erbij.

Tip: Rooster in een droge koekenpan 50 g sesamzaadjes al omschuddend op halfhoog vuur goudbruin en schep ze door de rijst.

Bevat p.p.: 584 kcal. 32 g eiwit, 14 g vet en 90 g koolhydraten.

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Basmatirijst Extra Vezels

Basmatirijst Extra Vezels

Basmatirijst is een langgraanrijst met een volle, verfijnde smaak en heerlijke geur. Lassie Basmatirijst Extra Vezels combineert die lekkere smaak met extra vezels.

Basmatirijst Builtje

Basmatirijst Builtje

Met Lassie Basmatirijst verspil je nooit. Eén builtje is genoeg voor één persoon. Bereiden is makkelijk: builtje koken, uitlekken en klaar voor gebruik.

Ontdek onze recepten