Nasi goreng met

courgette en srirachagarnalen

Personen:
2
Bereidingstijd:
10 minuten
Voedingswaarde:
450 kcal
745 Lassie Bijnaklaar Nasi Goreng Nasi goreng courgette srirachagarnalen liggend beeld
2018 Logo Lassie Nr1 Witte ondergrond Pay off
Lassie

Ingrediënten

  • 2 el olie
  • 150 g roerbakgarnalen met knoflook
  • 2 tl sriracha sauce
  • 1 courgette
  • 1 verpakking Lassie Bijnaklaar Nasi Goreng
Personen:
2
Bereidingstijd:
10 minuten
Voedingswaarde:
450 kcal

Deel dit recept

Kookstand

Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.

Bereidingswijze

  1. Verhit in een hapjespan 1 el olie. Bak de garnalen in 2 min. gaar. Snijd intussen de courgette in blokjes.

  2. Schep de sriracha sauce door de garnalen en bak nog 1 min. Schep de garnalen uit de pan. Verhit in de pan 1 el olie. Bak de courgette in 3 min. beetgaar. 

  3. Knijp lichtjes in de verpakking om de rijst los te maken. Knip de verpakking daarna open. Schep de rijst door de courgette. Voeg 2 el water toe en verwarm al roerende nog 2-3 min. 

  4. Schep de garnalen door de rijst. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de nasi goreng over 2 borden.

Tip: Serveer met een partje limoen voor een fris accent.
 

In dit recept wordt gebruik gemaakt van