Nasi goreng met
courgette en srirachagarnalen
- Personen:
- 2
- Bereidingstijd:
- 10 minuten
- Voedingswaarde:
- 450 kcal
Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
Verhit in een hapjespan 1 el olie. Bak de garnalen in 2 min. gaar. Snijd intussen de courgette in blokjes.
Schep de sriracha sauce door de garnalen en bak nog 1 min. Schep de garnalen uit de pan. Verhit in de pan 1 el olie. Bak de courgette in 3 min. beetgaar.
Knijp lichtjes in de verpakking om de rijst los te maken. Knip de verpakking daarna open. Schep de rijst door de courgette. Voeg 2 el water toe en verwarm al roerende nog 2-3 min.
Schep de garnalen door de rijst. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de nasi goreng over 2 borden.
Tip: Serveer met een partje limoen voor een fris accent.