Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 225 °C. Zet de parten biet en ui rechtop in een braadslede en strooi de helft van de oregano, zout en zwarte peper erover. Sprenkel de olie en balsamicoazijn erover.
- Rooster de bietjes en ui in 25 - 30 min. gaar in de hete oven. Schep af en toe om.
- Bereid intussen de quinoa volgens de aanwijzingen op het pak. Leg na 15 min. de plakken geitenkaas tussen de bietjes en laat ze goudbruin kleuren.
- Serveer de quinoa in wijde kommen en schep de bietjes en ui met geitenkaas erop. Strooi de rest van de oregano erover.
Tip: Vervang de rauwe bieten door gekookte rode bieten. Die zijn iets vochtiger dus dit geeft een minder geroosterd effect.
Bevat p.p: 525 kcal. 20 g eiwit, 22 g vet waarvan 10 g verzadigd, 57 g koolhydraten en 10 g voedingsvezel