Tartaartje met gebakken champignons

Ingrediënten

  • 300 g Lassie Toverrijst Extra vezels
  • 250 g sperzieboontjes, schoongemaakt
  • 25 g boter
  • 4 rundertartaartjes
  • 250 g champignons, in plakjes
  • 250 g cherrytomaatjes

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook intussen de boontjes in 7 min. beetgaar en giet af. Verhit de boter in een koekenpan en bak de tartaartjes in ca. 8 min. goudbruin, keer halverwege. Neem ze uit de pan, houd warm onder aluminiumfolie. Bak de champignons in dezelfde pan in 4 min. goudbruin. Voeg de tomaatjes toe en bak nog 2 min. mee. Voeg de sperziebonen toe. Breng op smaak met peper en zout. Leg de tartaartjes terug in de pan en warm ze 1 min. mee.
  3. Verdeel de rijst over 4 borden en serveer met de groenten en de tartaartjes.


Tip: Bestrooi de tartaartjes voor het bakken met 2 theelepels gedroogde tijm.

Bevat p.p
: 445 kcal – 29 g eiwit – 10 g vet – 60 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Toverrijst Extra

Toverrijst Extra

Toverrijst Extra combineert de lekkere smaak van toverrijst met het goede van zilvervliesrijst: de grote droge witte korrel met extra vezels.

Bekijk product
Builtjes Toverrijst Extra

Builtjes Toverrijst Extra

Toverrijst Extra combineert de lekkere smaak van toverrijst met het goede van zilvervliesrijst. En dankzij de builtjes weet je precies hoeveel rijst je nodig hebt.

Bekijk product
Builtjes Toverrijst

Builtjes Toverrijst

Heb je vaak over, of kook je juist te weinig? Neem Lassie Builtjes: de vertrouwde Lassie Toverrijst, maar dan verpakt in een handig kookbuiltje.

Bekijk product

Ontdek onze recepten