Schotel van aardappel, quinoa en tomaat

Schotel

Schotel van aardappel, quinoa en tomaat

Personen:
4
Bereidingstijd:
25 minuten
Voedingswaarde:
464 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 140 g Lassie Quinoa
  • 3 eetlepels olie
  • 450 g voorgekookte aardappelblokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 350 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 6 eieren

Bereidingswijze

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak de aardappelblokjes in 2 eetlepels olie al omscheppend goudbruin en gaar in ca. 12 min. Bak in een tweede koekenpan in de rest van de olie de ui 3 min. Voeg cherrytomaatjes, oregano, knoflook, zout en peper toe en bak het 3 min. Klop de eieren los met zout en peper. Schep de quinoa en eieren bij de aardappelblokjes en roerbak tot het eimengsel gestold is.
  3. Verdeel de gebakken quinoa over 4 borden, schep de gebakken tomaatjes erop.

Tip: Geef er een frisse salade bij.

Bevat p.p
.: 464 kcal, 21 g eiwit, 21 g vet, 45 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Quinoa

Quinoa

Quinoa is rijk aan vezels en een bron van eiwitten. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur. Perfect als basis voor een gezond gerecht! Lees meer over Quinoa.

Bekijk product
Builtjes Quinoa

Builtjes Quinoa

Heb je vaak over, of kook je juist te weinig? Neem Lassie Builtjes: de vertrouwde Lassie Quinoa, maar dan verpakt in een handig kookbuiltje.

Bekijk product

Ontdek onze recepten