Quinoasalade met watermeloen en feta

Quinoasalade

Quinoasalade met watermeloen en feta

Personen:
2
Bereidingstijd:
20 minuten
Voedingswaarde:
444 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 150 g Lassie quinoa
  • 1/2 rode ui, in dunne ringen
  • 50 g zwarte olijven zonder pit, in ringetjes
  • 50 g feta, in blokjes
  • 200 g watermeloen (zonder schil), in blokjes
  • 1/2 bosje verse munt
  • 1 eetlepel limoensap

Bereidingswijze

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
  2. Pluk de blaadjes van de munt en snijd ze in reepjes.
  3. Meng de quinoa met de uiringen, olijven, feta en watermeloen. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.

Tip: Leg de uiringen 10 min. in wat limoensap voor een zachtere smaak.

Bevat p.p.: 444 kcal – 17 g eiwit – 15 g vet – 58 g koolhydraten.

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Quinoa

Quinoa

Quinoa is rijk aan vezels en een bron van eiwitten. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur. Perfect als basis voor een gezond gerecht! Lees meer over Quinoa.

Bekijk product
Builtjes Quinoa

Builtjes Quinoa

Heb je vaak over, of kook je juist te weinig? Neem Lassie Builtjes: de vertrouwde Lassie Quinoa, maar dan verpakt in een handig kookbuiltje.

Bekijk product

Ontdek onze recepten