Quinoasalade met asperges, paprika en feta

Quinoasalade

Quinoasalade met asperges, paprika en feta

Personen:
4
Bereidingstijd:
20 minuten
Voedingswaarde:
503 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 275 g Lassie Quinoa
  • 200 g groene asperges
  • 4 geroosterde paprika’s (uit pot)
  • 60 ml balsamicodressing
  • 3 bosuitjes, in smalle ringen
  • 75 - 100 g rucola, uitgezocht
  • 300 g feta, in blokjes

Bereidingswijze

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen.
  2. Breng ca. 500 ml water aan de kook, voeg wat zout toe en kook de asperges 3 min. Spoel ze koud af en halveer ze. Snijd de paprika’s in repen. Klop 2 eetlepels paprikavocht door de balsamicodressing.
  3. Voeg alle groenten en de dressing toe aan de quinoa en meng het luchtig. Serveer direct.

Bevat p.p.: 503 kcal – 24 g eiwit – 25 g vet – 46 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Quinoa

Quinoa

Quinoa is rijk aan vezels en een bron van eiwitten. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur. Perfect als basis voor een gezond gerecht! Lees meer over Quinoa.

Bekijk product
Builtjes Quinoa

Builtjes Quinoa

Heb je vaak over, of kook je juist te weinig? Neem Lassie Builtjes: de vertrouwde Lassie Quinoa, maar dan verpakt in een handig kookbuiltje.

Bekijk product

Ontdek onze recepten