Quinoakoekjes met Parmezaanse kaas

Quinoakoekjes

Quinoakoekjes met Parmezaanse kaas

Personen:
2
Bereidingstijd:
20 minuten
Voedingswaarde:
469 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 100 g Lassie Quinoa
  • 1 ei
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 50 g bloem
  • olijfolie

Bereidingswijze

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen tot lauwwarm.
  2. Klop het ei los en meng met de quinoa, Parmezaanse kaas, bloem, peper en een beetje zout. Zet het mengsel 10 min. koud weg.
  3. Maak 8 tot 10 balletjes van het mengsel. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de balletjes met 4 tegelijk. Serveer lauwwarm.

Tip: Lekker met een basilicumdipsausje: pureer 125 ml zure room met een bosje basilicum. Breng op smaak met zout en peper.

Bevat p.p.: 469 kcal – 24 g eiwit – 19 g vet – 50 g koolhydraten.

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Quinoa

Quinoa

Quinoa is rijk aan vezels en een bron van eiwitten. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur. Perfect als basis voor een gezond gerecht! Lees meer over Quinoa.

Bekijk product
Builtjes Quinoa

Builtjes Quinoa

Heb je vaak over, of kook je juist te weinig? Neem Lassie Builtjes: de vertrouwde Lassie Quinoa, maar dan verpakt in een handig kookbuiltje.

Bekijk product

Ontdek onze recepten