Ingrediënten

  • 275 g Lassie Quinoa
  • 300 g worteltjes met peultjes
  • 300 g broccoliroosjes
  • 400 g kipfiletstukjes
  • 1 el gemalen koriander
  • 2 el olie
  • 1 ui, in partjes
  • 100 g gezouten cashewnoten
  • 15 g verse koriander, blad geplukt

Bereidingswijze

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook de worteltjes, peultjes en broccoliroosjes 4 min. voor. Schep de kipfiletstukjes om met gemalen koriander, zout en peper en roerbak ze in de hete olie in ca. 7 min. goudbruin en gaar. Voeg na 5 min. de uien toe. Schep de groenten en cashewnoten erbij en roerbak 2 min. Schep het korianderblad door de gekookte quinoa.
  3. Verdeel de korianderquinoa over 4 borden en schep de roerbak van kip en groente erbij.

Tip: Hou je van pittig? Marineer de kip met 1 tl sambal oelek.

Bevat p.p.:
637 kcal. 44 g eiwit, 24 g vet en 55 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

BIO Quinoa

BIO Quinoa

Quinoa is een veelzijdig gewas met een nootachtige smaak. Quinoazaden zijn een bron van eiwitten en vezels en passen daarom goed in een verantwoord eetpatroon.

Quinoa Builtje

Quinoa Builtje

Quinoa is een bron van eiwitten en past dus goed in een verantwoord eetpatroon. En met Lassie Quinoa Builtjes verspil je nooit: één builtje is genoeg voor één persoon.

Ontdek onze recepten