Thaise viscurry

Ingrediënten

  • 1 groene paprika, grof gesnipperd
  • 1 courgette, in halve plakjes
  • 1 - 2 uien, fijn gesnipperd
  • 1 citroen
  • 1 teen knoflook
  • 500 g pangasiusfilet, in stukjes
  • 300 g Lassie Pandanrijst
  • 1 bakje boemboe Thaise groene curry
  • bakolie

Bereidingswijze

  1. Kook de Lassie Pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit een scheutje olie en fruit hierin de ui goudbruin in 3 - 5 min. Voeg de paprika en groene currypasta toe en roerbak 2 min. Schenk er 100 ml (kook)water (van de rijst) bij en roer het glad. Voeg knoflook, courgette en vis toe, schep voorzichtig om en verwarm het geheel 3 - 4 min. Voeg nog wat water toe als het te droog wordt. Breng op smaak met citroensap.
  3. Serveer de groene viscurry met de rijst en een partje citroen.

Tip: Schep fijngesneden bosuitjes door de rijst.

Tip: Ook spannend: voeg een flinke hand verse basilicum toe aan de visstoof.

Bevat p.p.: 528 kcal – 32 g eiwit – 14 g vet – 71 g koolhydraten.

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Pandanrijst Extra

Pandanrijst Extra

Pandanrijst is een geurige langkorrelrijst uit Thailand. De naam pandan komt van het geurige blad van de pandanpalm. Deze rijst heeft een zachte volle smaak. Pandanrijst Extra combineert de lekkere smaak en geur van pandanrijst met extra vezels.

Bekijk product
Builtjes Pandanrijst

Builtjes Pandanrijst

Heb je vaak over, of kook je juist te weinig? Neem Lassie Builtjes: de vertrouwde Lassie Pandanrijst, maar dan verpakt in een handig kookbuiltje.

Bekijk product

Ontdek onze recepten