Vega nasi goreng met boontjes

Vega nasi goreng

Vega nasi goreng met boontjes

Personen:
3
Bereidingstijd:
20 minuten
Voedingswaarde:
660 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 275 g Lassie Nasi Goreng
  • 375 g tofu, in blokjes
  • 300 ml zonnebloemolie
  • 1 grote ui, in ringen
  • 100 g boemboe voor nasi goreng
  • 300 g sperzieboontjes, in stukjes

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Dep de blokjes tofu droog. Verhit de olie en frituur de blokjes tofu in 2 gedeeltes in ca. 4 min. lichtbruin. Schep ze met een schuimspaan uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier. Frituur de uiringen in dezelfde olie in 1 min. goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Kook de sperziebonen in 5 min. gaar. Verwarm de boemboe, voeg 100 ml water, de sperziebonen en de tofu toe en laat 10 min zachtjes pruttelen.
  4. Verdeel de nasi over 3 borden en serveer met de gekruide tofu. Verdeel de uiringen erover.

Tip: Bestrooi met geraspte kokos en fijngesneden lente-ui.

Bevat p.p.:
660 kcal – 27 g eiwit – 25 g vet – 82 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Nasi Goreng

Nasi Goreng

Deze rijst is alvast gekruid met klassiek Indonesische kruiden zodat je de Nasi in een handomdraai op je bord hebt.

Bekijk product

Ontdek onze recepten