Nasi goreng met kipsaté en taugé

Nasi goreng

Nasi goreng met kipsaté en taugé

Personen:
4
Bereidingstijd:
20 minuten
Voedingswaarde:
500
Print dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Hoe bereid ik het?

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de zijkant van de verpakking.
  2. Meng de kip met de ketjap, olie en peper naar smaak en laat 5 min. marineren.
  3. Rijg de stukjes kip aan de satéstokjes. Verhit een grillpan en gril de kip in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig.
  4. Meng de taugé door de nasi. Verdeel de nasi over 4 borden en serveer met de saté. Lekker met satésaus en kroepoek.

Tip: Serveer met een komkommer/mango salade. Meng de komkommer met mango en witte wijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.

Bevat p.p: 500 kcal – 40 g eiwit – 9 g vet – 65 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Nasi Goreng

Nasi Goreng

Deze rijst is alvast gekruid met klassiek Indonesische kruiden zodat je de Nasi in een handomdraai op je bord hebt.

Bekijk product

Ontdek onze recepten