Bereidingswijze
1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
2. Bestrooi intussen de kip met zout, peper en kerriepoeder en schep goed door elkaar. Verhit 2 eetlepels olie en bak de kip op middelhoog vuur in ca. 6 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
3. Verwarm intussen de satésaus, verdun eventueel met een beetje kokend water.
4. Verhit intussen 2 eetlepels olie in de wok en roerbak de paksoi en sugarsnaps op hoog vuur in ca. 5 min. gaar. Breng op smaak met zout en peper.
5. Verdeel de rijst over 4 diepe borden. Schep de groenten ernaast, leg de kip erop. Schep de satésaus over de kip.
Tip: Serveer de kiphaasjes met een toef kiemgroente.
Bevat p.p.: 640 kcal, 36 g eiwit, 23 g vet waarvan 4 g verzadigd, 69 g koolhydraten en 6 g voedingsvezel