Mexicaanse rijstschotel

Ingrediënten

  • 100 g Mexico melange (paprika, doperwt en maïs, diepvries)
  • 6 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1/2 komkommer, in lange plakjes
  • 50 g jonge kaas, in dikke reepjes
  • 1 portie Lassie Zilvervliesrijst Minuutje
  • tomatenketchup

Bereidingswijze

  1. Verwarm de Mexico melange in een beetje water tot aan het kookpunt en warm even door. Schep de cherrytomaatjes er op het laatst bij.
  2. Verwarm de rijst op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Giet de Mexico melange af, schep de rijst erdoor en meng het met 2 el ketchup door elkaar. Schep op een bord, leg de komkommer en kaasreepjes erbij. Spuit er nog een paar toefjes ketchup bij.

Tip: Is je kind een langzame eter? Dit hapje smaakt ook nog lekker als het koud is!

Tip: Begin zónder de extra ketchup en geef er een beetje bij als beloning bij goed eten.

Bevat p.p.: 424 kcal – 19 g eiwit – 8 g vet – 58 g koolhydraten.

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Minuutje Zilvervliesrijst

Minuutje Zilvervliesrijst

Lassie Minuutje Zilvervliesrsijt; twee handige portieverpakkingen met voorgekookte rijst die na slechts 1 minuut in de magnetron een snelle basis vormt voor een vezelrijk gerecht. Lukt altijd en lekker snel op je bord!

Bekijk product

Ontdek onze recepten